Om projektet – Vand

I alle lejligheder og butikker bliver der i løbet af 2020 udskiftet stigestrenge og faldstammer på toilet og i køkken (faldstammer i køkken dog undtaget, med få undtagelser, da de faldstammer er udskiftet for nylig). Der bliver ligeledes udskiftet gulvafløb i bad/toilet.

I alle lejligheder (med og uden asbest) bliver der monteret (limet) nyt toliet uden omkostninger for andelshaver og bliver udført ifm projektet. Ønskes der et andet toilet end der tilbydes af foreningen, skal man selv betale for anskaffelse og efterflg. montering af egen håndværker når projektet er i lejligheden er afsluttet.
Toilettet man får leveret i projektet er Ifö Spira. model 6260 (u/skruehuller) og VVS nr. 601053.200 (leveres med softclose låg)

Ønsker du ny håndvask, blandingsbatteri eller lignende, kan projektets håndværkere tilbyde dig dette, men er mod egenbetaling.

Bemærk der også bliver monteret vandmåler, så hver enkelt husstand fremover selv skal betale for vandforbruget af både det kolde og varme vand. Godt for miljøet og pengepungen…

Læs evt. mere om renovering af dit badeværelse HER, hvis du eks.vis har asbest i gulvet.